Opinie Klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive100%(862 opinii)
Średnia ocena 9/10neutral0%(0 opinii)
Liczba opinii 862negative0%(0 opinii)

Super sklep!
rating
Rewelacja pod każdym względem! Dzięki Waszej profesjonalności i JAKOŚCI moje ściany nabrały wyjątkowego charakteru! Mój osobisty projekt wyszedł perfekcyjnie! Już zaczynam się zastanawiać co jeszcze ozdobić :) Pozdrawiam obsługę - odpowiadają na zapytania mailowe, doradzają. POLECAM wszystkim!!!
Marta Z.2017-06-20
polecam
rating
Polecam w 100 %. Zamówienie- bez zarzutu. Sposób zapakowania- bez zarzutu. Chętnie znów coś zamówię :)
Piotr D.2017-06-20
Ekstra
rating
Szybka realizacja zamówienia. Świetna jakość obrazu nawet w dużym rozmiarze. Szczerze polecam i jeszcze nie raz sama skorzystam. Ogromny wybór rewelacja
Leokadia Ś.2017-06-20
polecam
rating
Przesyłka w domu już po dwóch dniach, towar bezpiecznie zapakowany, jakość rewelacyjna .
Magdalena K.2017-06-19
100% OK
rating
Fajny sklep - elastyczne podejście do klienta, dobry kontakt z obsługą sklepu, ciekawe obrazki, szybka wysyłka, towar starannie wykonany. Polecam!
Marcin B.2017-06-18
Jak najbardziej polecam
rating
Wszystko na wysokim poziomie. Obsłużona zostałam jakbym była najważniejszą klientką. Super. Na pewno jeszcze skorzystam
Beata J.2017-06-17
Wszystko super
rating
Szczerze polecam zakupy.Wszystko sprawnie przeprowadzone.Jestem bardzo zadowolona z obslugi
Edyta G.2017-06-14
Serdecznie polecam
rating
Zawsze znajdziesz obrazek który chcesz mieć u siebie. Informują na bieżąco o stanie zamówienia. Przesyłka super zabezpieczona. Towar zgodnie z zamówieniem. Efekt powala znajomych.
Michał K.2017-06-13
REWELACJA
rating
Polecam - wiele wzorów do wyboru, wysokiej jakości druk i szybka wysyłka! Jestem bardzo zadowolona z obsługi.
Anna M.2017-06-13
Solidna firma
rating
Szczerze polecam. Druk wysokiej jakości. Paczka z towarem bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam
agnieszka k.2017-06-13
Najwyższa ocena
rating
Szybko, profesjonalnie. Piękny obraz! Plus niezliczona ilość wzorów do wyboru. Polecam! Jak dla mnie najlepsza firma tego typu.
Magdalena P.2017-06-11
świetna transakcja
rating
Zamówiony obraz dotarł tak szybko, jak się dało, i jest doskonałej jakości. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Polecam tę firmę.
Karolina T.2017-06-10
oczywiście polecam
rating
Jestem pod wrażeniem. Wysoka jakość i niska cena. Pozytywnie zaskoczona. Pewnie jeszcze nie raz odwiedzę tę stronę :)
Ilona I.2017-06-09
POLECM
rating
Jestem bardzo zadowolony z kontaktu ze sklepem oraz wykonania wydruku zdjęcia na płótnie. Świetna robota!!!
Andrzej K.2017-06-09
10!
rating
Zamówiony obraz dotarł tak szybko, jak się dało, i jest doskonałej jakości. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Polecam tę firmę.
Andrzej K.2017-06-08
Super
rating
Świetna jakość, paczka perfekcyjnie zapakowana, szybka wysyłka. Polecam :)
Paweł S.2017-06-06
Profesjonalna obsługa
rating

Wszystko sprawnie, wysoka jakość usług! Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona! Szczerze polecam wszystkim! Na pewno ponownie skorzystam z usług! Dziękuję

zbigniew s.2017-06-05
100% polecam
rating

Polecam zakupy w tym sklepie. Kontakt, przesyłka super. Polecam

Magdalena G.2017-06-05
Super
rating

Fantastyczna obsługa, zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Moje pierwsze ale na pewno nie ostatnie zakupy

Krzysztof B.2017-06-05
Bez zarzutu
rating

Super jakość produktu. Profesjonalna obsługa. Polecam.

Andrzej K.2017-06-04
Digitaldruk - Średnia ocena 9/10 - Liczba opinii 862