Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive100%(1148 opinii)
Średnia ocena 9.6/10neutral0%(0 opinii)
Liczba opinii 1148negative0%(0 opinii)

Świetny zakup
rating
Super zakup, obraz prezentuje się pięknie na ścianie. Obsługa klienta bardzo miła i życzliwa. Na pewno jeszcze skorzystam.
2018-11-17
W 100% polecam
rating

Wszystko co zamówiłem jest dokładnie tym co chciałem. Doskonały kontakt z obsługa klienta. Byłem na bieżąco informowany na jakim etapie jest zamówienie. REWELACJA. Dziękuję.

Józef N.2018-11-16
OK polecam
rating
Obrazki na płótnie super wykonane dobra jakość 100%ZADOWOLENIA :):):) polecam i na pewno skorzystam jeszcze nieraz :)
Joanna K.2018-11-13
Super sklep
rating
Szybko i sprawnie. Bardzo, bardzo jestem zadowolona z zamówienia. Jest najwyższej jakości.
Beata G.2018-11-12
Polecam, wszystko super
rating
Dobra jakość, piękny nadruk, wygląda cudownie w salonie:) szybciutka dostawa, paczka świetnie zabezpieczona:) dziękuję:)
Robert U.2018-11-09
polecam
rating
Wszystko super, obrazy na płótnie wyglądają lepiej niż na stronie, mocny druk, kontakt szybki, ludzie pomocni
Aneta S.2018-11-08
OK!!!
rating
Bardzo szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony, fachowa obsługa klienta. Polecam sklep w 100. Obraz w rzeczywistości jest piękniejszy niż na ekranie komputera. Dziękuję za udaną transakcję.
Joanna G.2018-11-07
Super
rating
Obraz ładny zamówienie szybko zrealizowane dostawa szybką. Polecam
Rafał T.2018-11-04
ok
rating
Polecam oferowany towar jak i szybkość w realizacji zamówienia-polecam tą firmę. Pozdrawiam
Barbara P.2018-11-01
100% polecam
rating
Drugi raz zakupiłam produkt o tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Towar bardo dobrej jakości, dostawa bez opóźnień, jednym słowem super. Godny polecenia.
Dorota S.2018-11-01
polecam
rating
Bardzo dobra i efektywna firma. Informuje na bieżąco, kiedy będzie dostarczony towar. Możliwość śledzenia trasy przesyłki kurierskiej poprzez internet. Wykonanie bardzo ładne i dokładne. Polecam
Joanna N.2018-10-31
Super sklep!
rating

Polecam, szybko , sprawnie, paczka na drugi dzień była już u mnie.

Małgorzata P.2018-10-29
polecam
rating

Towar bardzo dobry, wygląda dokładnie jak na zdjęciu. Dostarczony szybko, wszystko w najlepszym porządku. Polecam gorąco.

MAŁGORZATA M.2018-10-28
Ekstra
rating

Produkcja obrazu na 10, wysyłka na 10. Obraz jest śliczny. Polecam każdemu

Damian T.2018-10-27
polecam
rating
Profesjonalna obsluga, szybka realizacja, towar zgodny z opisem, polecam wszystkim.
Agata J.2018-10-25
100% OK
rating

Obsługa profesjonalna ,zamówiony towar dostarczony w wyznaczonym terminie.

Agnieszka B.2018-10-22
Jak najbardziej polecam
rating
Towar zgodny z zamówieniem i wart ceny. Dostawa bardzo dobra.
Agnieszka B.2018-10-21
Wszystko super
rating

Obraz wykonany ładnie, żywe kolory - ładnie się prezentuje w salonie , szybka dostawa.

Paweł K.2018-10-18
Serdecznie polecam
rating
Wspaniały produkt i profesjonalna obsługa :-)
Anna S.2018-10-16
REWELACJA
rating
Zamówienie zrealizowano szybko. Przesyłka solidnie zapakowana. Zamówiony obraz drukowany na płótnie dokładnie taki sam jak w ofercie, kupiłam na prezent i bardzo się wszystkim podoba
Joanna J.2018-10-13
Digitaldruk - Średnia ocena 9.6/10 - Liczba opinii 1148