Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive100%(1480 opinii)
Średnia ocena 9.7/10neutral0%(0 opinii)
Liczba opinii 1480negative0%(0 opinii)

Super sklep
rating

Zawsze tutaj kupowałem, kupuję i będę kupował :)

Michał K.2020-04-09
Polecam, wszystko super
rating
Piękne obrazy, cudowne na prezent, bardzo dobra jakość
Aleksandra S.2020-04-08
polecam
rating
udany zakup
Jerzy K.2020-04-05
OK!!!
rating
Super jakość printu. Obraz oddaje wszystkie szczegóły zdjęć o dużej rozdzielczości. Żywe kolory. Polecam :)
Małgorzata K.2020-04-03
Super
rating
Piękny obraz, super kolory i bardzo dobra jakość!
Sylwia S.2020-04-02
ok
rating
Super wykonanie! Jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie i dokładnie! JAK NAJBARDZIEJ POLECAM!
Gosia W.2020-04-01
100% polecam
rating
Obrazki jak na zdjęciu, bardzo dobra jakość materiału. Polecam towar. Pięknie się prezentują.
2020-03-30
polecam
rating
Grafika bardzo dobrej jakości. Na ścianie prezentują się świetnie. :-) Zdecydowanie polecam!
IGOR D.2020-03-28
Super sklep!
rating
Towar zgodny z opisem. Jakość obrazu bardzo dobra. Polecam.
2020-03-27
polecam
rating
Super! Jestem bardzo zadowolona z usługi i jakości produktów :)
Małgorzata J.2020-03-25
Super sklep!
rating
Plakaty śliczne, na bardzo dobrym papierze zrobione.Opakowanie extra! Gratuluje świetnego podejscia do klienta.
Monika D.2020-03-24
polecam
rating
Zdjęcie jest rewelacyjne, widać głębię, nie można oderwać oczu. Trwają targi, w czyim pokoju ma wisieć.
Jonatan B.2020-03-22
Ekstra
rating
Realizacja bardzo sprawna, produkt wysokiej jakości. Polecam
Wiesława M.2020-03-20
polecam
rating
Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobra obsługa klienta. Polecam
Arkadiusz J.2020-03-19
100% OK
rating
Zamawiam trzeci raz, co już jest pozytywną oceną. Posiadam kilka wydruków, które wszystkich zachwycają. Wybór jest ogromny, wykonanie perfekcyjne, do tego można ustalać samodzielnie wymiary.
Maciej M.2020-03-18
Jak najbardziej polecam
rating
Bardzo szybka obsługa, plakat wyglądał identycznie jak na zdjęciu. Wysoka jakość wydruku i dobre opakowanie produktu - dojechał nienaruszony.
Sylwester J.2020-03-17
Wszystko super
rating
Wszystko SUPER. Zamówione plakaty i jakość obsługi na najwyższym poziomie. Wydaję mi się, że wyżej już wzlecieć się nie da. Tak trzymać!
Wioleta K.2020-03-15
Serdecznie polecam
rating
Bardzo dobra jakość, szybka wysyłka, wszystko super :)
Agnieszka P.2020-03-13
REWELACJA
rating
Dziękuję z profesjonalną obsługę .
Małgorzata K.2020-03-12
Solidna firma
rating
Produkt rewelacyjny, przesyłka na piątkę
Jagoda L.2020-03-10
Digitaldruk - Średnia ocena 9.7/10 - Liczba opinii 1480