Opinie Klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive100%(883 opinii)
Średnia ocena 9.1/10neutral0%(0 opinii)
Liczba opinii 883negative0%(0 opinii)

OK!!!
rating
Jestem b. zadowolona z zakupu w waszej firmie. Strona internetowa i wyszukiwarka jest b. przyjazna. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko.
Beata L.2017-08-08
Super
rating
Jestem zadowolona z zakupu. Bardzo szybko zostało zrealizowane moje zamówienie. Wszystko wyszło pięknie:)
Izabela P.2017-08-08
ok
rating
Dobry i sprawny kontakt z obsługą, szybka realizacja, dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam, to świetna alternatywa na oryginalny prezent.
Anna M.2017-08-05
100% polecam
rating
Produkt doskonałej jakości, termin wykonania bardzo szybki a kontakt rewelacyjny. Polecam
teresa b.2017-08-03
polecam
rating
Obraz jest wspaniały, solidnie wykonany, materiały bardzo dobrej jakości. Szybka realizacja, jestem BARDZO ZADOWOLONA!!!
Elżbieta J.2017-08-01
Super sklep!
rating
Wszystko w porządku, obraz bardzo dobrej jakości, porządnie zapakowany, dostarczony w terminie. Polecam!
Kamil T.2017-07-29
polecam
rating
Super wydruk i świetnie zorganizowana firma. Nie mam żadnych zastrzeżeń. POLECAM
małgorzata ż.2017-07-29
Ekstra
rating
Świetna współpraca pod każdym zględem. Pełen profesjonalizm!!!
Dorota D.2017-07-25
polecam
rating
Polecam !!! Super szybka realizacja zamówienia!!! Towar bardzo wysokiej jakości !!!
Marcin Z.2017-07-23
100% OK
rating
Wyjątkowo zróżnicowana oferta, każdy znajdzie coś dla siebie. Miły kontakt, dobra jakość wydruku.
Katarzyna B.2017-07-19
Jak najbardziej polecam
rating
Jakość obrazu bardzo dobra Zamówienie zrealizowane szybko, w ustalonym terminie. Polecam!
Damian K.2017-07-19
Wszystko super
rating
Obraz prześliczny! Firma solidna, godna polecenia. Termin realizacji zgodny z regulaminem. 100%zadowolenia.
DOROTA K.2017-07-18
Serdecznie polecam
rating
Polecam każdemu. Piękne wykonanie, żywe kolory. Profesjonalizm!!!
DOROTA K.2017-07-15
REWELACJA
rating
Obraz pierwsza klasa, obsługa także fantastyczna. Gorąco polecam!
Jolanta W.2017-07-12
Solidna firma
rating
Z pewnością jeszcze nie raz skorzystam z oferty firmy! Obraz bardzo dobrej jakości, za przystępną cenę. Polecam znajomym.
Alicja J.2017-07-09
Najwyższa ocena
rating
Polecam z całego serca. Efekt jest fenomenalny.
Karolina K.2017-07-05
świetna transakcja
rating
bardzo polecam szybko,fachowo i perfekcyjne,aby z każdym można tak współpracować
Iwona W.2017-07-02
oczywiście polecam
rating
Super sklep, obsługa na najwyższym poziomie. Termin realizacji przed terminem.
Ewa Ś.2017-06-29
POLECM
rating
Bardzo dobry kontakt. Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony na czas przesyłki.
Katarzyna c.2017-06-27
10!
rating
Kolejne zamówienie i kolejny raz 100% zadowolenia pod każdym względem. Polecam!!!
Malgorzata B.2017-06-25
Digitaldruk - Średnia ocena 9.1/10 - Liczba opinii 883