Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive100%(1735 opinii)
Średnia ocena 9.7/10neutral0%(0 opinii)
Liczba opinii 1735negative0%(0 opinii)

Najwyższa ocena
rating
Jak najbardziej polecam, wszystko wyszło w 100% z opisem.
Marta Z.2021-05-06
świetna transakcja
rating
wspaniała jakość wydruku. jestem mega zadowolona! serdecznie polecam:)
Aneta F.2021-05-03
10!
rating
Wykonanie profesjonalne. Obraz przepiękny i bardzo wyraźny. Polecam
Krystian N.2021-04-28
Super
rating
Efekt przerósł oczekiwania. Polecam wszystkim - świetny produkt za rozsądne pieniądze.
maciej m.2021-04-27
Solidna firma
rating
Super jak zwykle :) Brak zastrzeżeń
Ewa S.2021-04-26
ok
rating
Świetne wykonanie, żywe barwy zachowane, ostrość zdjęcia, polecam!
Jakub B.2021-04-24
Najwyższa ocena
rating

Dokładne wykonanie , ładne kolory , dobrze napięte płótno

Alicja P.2021-04-23
świetna transakcja
rating
Wysoka jakość wykonania, starannie, w "żywych" barwach :) To mój pierwszy zakup produktu i nie ostatni ;)
Natalia Ł.2021-04-22
oczywiście polecam
rating
Jesteśmy bardzo zadowoleni, jakość wykonania super. Czekamy już na kolejne płótno tylko, że w większym rozmiarze
Anita N.2021-04-21
Jak najbardziej OK
rating
Genialne wykonanie! Odwzorowanie 1:1 z czego jestem mega zadowolona.
Katarzyna C.2021-04-20
POLECAM WSZYSTKIM
rating
Dziękuję bardzo, super jakość, wysłane bardzo szybko! Jestem bardzo zadowolony! Polecam bardzo!!!
Krzysztof D.2021-04-19
Jestem zadowolona
rating
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodne z opisem, kolory takie jak na ofertowym zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona :)
Monika M.2021-04-17
Transakcja OK
rating
Zamówienie było dokładnie takie jak chciałam. super strona, bardzo duży wybór, polecam
Beata S.2021-04-16
Świetny zakup
rating
Super! Świetna jakość, bardzo sprawna dostawa! Dostajesz dokładnie to na co liczysz, polecam!
Ewa Ł.2021-04-14
W 100% polecam
rating
Wszystko zgodne z opisem, paczka doszła bardzo szybko, dobry kontakt z firmą, polecam!
Katarzyna O.2021-04-13
OK polecam
rating
Zamówienie zrealizowanie bez problemów, produkt zgadza się jego opisem na stronie. Polecam
Dorota Z.2021-04-10
Super sklep
rating
Jestem bardzo zadowolona zarówno z usługi, jak i z obsługi. Obsługa klienta przykłada najwyższą wagę do szybkich i profesjonalnych odpowiedzi.
Monika C.2021-04-09
Polecam, wszystko super
rating
Mój kolejny zakup, jestem bardzo zadowolona. Szybka realizacja, produkt taki jak oczekiwałam. POLECAM
Marlena Z.2021-04-07
polecam
rating
Bardzo sprawna i bezproblemowa dostawa. Zamówiony plakat jest piękny! Wszystko na 5 gwiazdek!
Marek F.2021-04-04
OK!!!
rating
obraz super - dosłownie przenosi w inny świat, uwielbiam na niego patrzeć polecam
Agnieszka B.2021-04-03
Digitaldruk - Średnia ocena 9.7/10 - Liczba opinii 1735