Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive 100% (1271 opinii)
Średnia ocena 9.6/10 neutral 0% (0 opinii)
Liczba opinii 1271 negative 0% (0 opinii)

Serdecznie polecam
rating

Zamawiałam obrazki w ramie. Wszystko w bardzo dobrej jakości i bardzo szybka realizacja zamówienia.

2019-05-17
REWELACJA
rating
Plakat dotarł do mnie bardzo dobrze zapakowany,jego jakość spełniła moje oczekiwania,bardzo miła i fachowa obsługa,ogromny wybór produktów,gorąco polecam firmę i napewno zostanę stałym klientem.
Mariusz Ś.2019-05-14
Solidna firma
rating
Jestem bardzo zadowolona z mojego zamowienia, a jeszccze bardziej moje dzieci :) Dziekuje i to napewno nie bedzie ostatnie zamowienie :)
Julia W.2019-05-13
Najwyższa ocena
rating
Bardzo polecam. Plakat w ramie genialnie wykonany i pięknie sie prezentuje na ścianie
Wiesława G.2019-05-10
świetna transakcja
rating

Jestem bardzo zadowolony z zamówienia. Super jakość i bardzo ładnie się prezentuje. Polecam!

Pawel S.2019-05-09
oczywiście polecam
rating
To moje kolejne zamówienie i kolejny raz super jakość i ekspresowa transakcja. Polecam :)
2019-05-07
POLECM
rating
Jakość fantastyczna, zdjęcia przecudowne, wybór wzorów przyprawia o zawrót głowy
2019-05-05
10!
rating

Nie jestem zadowolony, jestem ZACHWYCONY. Metamorfoza zdjęcia odbiera mowę. Zależało mi na czasie i tutaj również duży plus. Szybko, miło, sprawnie! Jakoś bardzo dobra.

Łukasz Ż.2019-05-02
Super
rating

Świetny obraz, teraz salon wygląda niebanalnie. Jak dobrze,że trafiłem na Waszą firmę. Dziękuję i pozdrawiam.

Mirosław B.2019-05-01
Super
rating
Profesjonalnie przygotowane i zapakowane. Szybki termin realizacji. Pełne zadowolenie z mojej strony !
Katarzyna N.2019-04-30
ok
rating
Wszystko w jak najlepszym porządku, obraz super,profesjonalnie zapakowany,polecam
2019-04-29
100% polecam
rating
Przesylka dotarla w doskonalym stanie, profesjonalnie zapakowana. Piekny plakat na doskonalym papierze. Serdecznie pozdrawiam.
Aleksandra K.2019-04-28
polecam
rating
Uwielbiam wasze projekty, wydruki są świetnej jakości, a do tego ten wybór rozmiarów i materiałów, niesamowite! Polecam każdemu.
piotr B.2019-04-27
Super sklep!
rating
Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, obraz śliczny, zgodnie z moim wyobrażeniem. Polecam!
2019-04-24
polecam
rating
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Szybka realizacja, dobre zabezpieczenie do transportu, jakość bardzo dobra, plakat w antyramie efektownie wygląda na ścianie. Warto
Maria K.2019-04-23
Ekstra
rating
Miła obsługa. Przesyłka starannie zabezpieczona do transportu, szybka dostawa. Towar bardzo dobrej jakości. Niewiele jest tak solidnych Firm, dlatego polecam ją zainteresowanym.
Andrzej B.2019-04-22
polecam
rating
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, bardzo dobrze i szybko zrealizowane. Pięknie wygląda na ścianie :)
Barbara S.2019-04-21
100% OK
rating
Kolejne zamówienie i kolejna radość i zachwyt z otrzymanego towaru. Jakość na 10, realizacja zamówienia bardzo szybka - również 10 i przesyłka ekspresowa. Polecam z czystym sumieniem. Myślę, że to nie było na pewno moje ostatnie zamówienie.
Rafał K.2019-04-19
Jak najbardziej polecam
rating
Bardzo dobra jakość wykonania. Grafika jest idealna. Produkt zapakowany bardzo starannie. Polecam wszystkim.
Artur W.2019-04-17
Wszystko super
rating
Wszystko jak w opisie, bardzo szybka realizacja zamówienia, zadowolenie gwarantowane.
Barbara B.2019-04-15
Digitaldruk - Średnia ocena 9.6/10 - Liczba opinii 1271