Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive100%(1082 opinii)
Średnia ocena 9.3/10neutral0%(0 opinii)
Liczba opinii 1082negative0%(0 opinii)

Jak najbardziej polecam
rating
Wysoki profesjonalizm, efekt rzeczywisty nie odbiegł od wirtualnego a nawet go przewyższył. Od początku do końca wiedziałam co się dzieje z moim zamówieniem
Iza M.2018-07-19
Wszystko super
rating

Wszystko na najwyższym poziomie. Gorąco Wszystkim polecam. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Pozdrawiam serdecznie

Patrycja P.2018-07-18
Serdecznie polecam
rating
Obsługa bardzo dobra, towar zabezpieczony jak należy.
Małgorzata C.2018-07-16
Solidna firma
rating
Wspaniała Firma. Obraz doskonale wykonany. Profesjonalne podejście do zamówienia. Gorąco polecam !!!!!
Ewa M.2018-07-13
Najwyższa ocena
rating
Transakcja przeprowadzona sprawnie, szybciej niż się spodziewałam, towar zgodny z oczekiwaniami. POLECAM!!!
malgorzata g.2018-07-10
świetna transakcja
rating

Ciekawy wybór, przyjazna strona www (w przeciwieństwie do większości konkurencji) i szybka obsługa. Zaskoczyliście mnie na plus solidnym opakowaniem wysyłkowym.

Anna P.2018-07-09
oczywiście polecam
rating
Obsługa bardzo dobra , towar zabezpieczony należycie w bardzo dobrej jakości. Polecam
Paweł R.2018-07-08
POLECM
rating
Wszystko w jak nalepszym porządku, obrazy po prostu piękne i każdego wprowadzają w zachwyt. Rozpowiedziałam o Waszym sklepie chyba wszystkim swoim znajomym. Gorąco polecam
beata g.2018-07-05
10!
rating
Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz z pięknego obrazu. Wszystkim gorąco polecam tą firmę.
Agata T.2018-07-02
Super
rating
Nie po raz pierwszy korzystam z usług tej firmy i za każdym razem jestem bardzo zadowolona - przesyłka zawsze dociera w terminie, jest taka, jaką zamówiłam,dobry kontakt mailowy i wszelkie potrzebne informacje - czy polecam tę firmę? Ależ oczywiście!!
Renata P.2018-07-01
Polecam firmę
rating
Bardzo polecam. Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Produkt taki jaki miał być.
Agata T.2018-06-30
Super
rating
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, firma w pełni spełniła moje oczekiwania. Bardzo dobre wykonanie i szybka przesyłka. Polecam!
Renata P.2018-06-29
polecam
rating
Szybka i profesjonalna obsługa na każdym etapie realizacji zamówienia. Towar zgodny z oczekiwaniami jakościowymi:)
krystyna b.2018-06-27
Polecam !!!
rating
Wszystko odbyło się zgodnie z oczekiwaniami. Dobry kontakt, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona
Barbara B.2018-06-24
ok
rating

Mimo licznych pytań z mojej strony zawsze otrzymywałem rzetelną i wyczerpującą odpowiedz na nurtujące mnie pytania. Po złożeniu zamówienia, kontakt mailowy w celu uzgodnienia ostatecznego efektu. Zamówienie zrealizowano błyskawicznie. Takie zakupy to przyjemność.

lukasz p.2018-06-23
Jestem zadowolony
rating

Szybko, sprawnie i rewelacyjny efekt końcowy. Polecam, warto.

ireneusz Ł.2018-06-19
świetna transakcja
rating
Dziękuję Państwu za zrealizowanie mojego zamówienia. Jestem zadowolona z Państwa obsługi.
Katarzyna S.2018-06-18
Super sklep
rating
Wykonanie i dostawa bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolona.
Paulina Z.2018-06-17
Polecam digitaldruk
rating
Swietna obsługa.Super jakosc produktu.Wysylka i formalnosci extra
Ewelina C.2018-06-15
Ekstra
rating
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Swietna, profesjonalna obsługa, szybki kontakt, doskonałe kolory obrazu. Presyłka obrazu w terminie, pomimo ze termin był mocno napięty.
Monika W.2018-06-13
Digitaldruk - Średnia ocena 9.3/10 - Liczba opinii 1082