Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive100%(1425 opinii)
Średnia ocena 9.7/10neutral0%(0 opinii)
Liczba opinii 1425negative0%(0 opinii)

Jestem zadowolona
rating
profesjonalnie pod każdym względem: informacja, wykonanie, pakowanie. Błyskawiczna wysyłka. Przyzwoite ceny. Poleciłam znajomym. Dzięki
ANNA K.2020-01-17
Transakcja OK
rating
Kolejny udany zakup:) POLECAM
MONIKA M.2020-01-16
W 100% polecam
rating
Dobra jakość wydruku. Szybka wysyłka. Staranne opakowanie. Polecam !!!
Sebastian B.2020-01-13
OK polecam
rating
Super strona, świetny kontakt z grafikami, chętnie pomagają i doradzają w doborze rozmiaru i w ewentualnych zmianach. Polecam każdemu niezdecydowanemu. Dziękuję.
Renata S.2020-01-11
Super sklep
rating
Jestem bardzo zadowolona z produktu, z czasu realizacji zamówienia. Podwyżka sie należy. :-)
Paulina R.2020-01-09
Polecam, wszystko super
rating
Bardzo szeroka oferta, świetna jakość i szybka realizacja! Zdecydowanie polecam.
Dariusz K.2020-01-08
polecam
rating
Towar zgodny z oczekiwaniem,dostawa w terminie
Irena W.2020-01-07
OK!!!
rating
Profesjonalna i sympatyczna obsługa, szybka dostawa, bardzo szeroki asortyment oferty, który zaskpokoi potrzeby nawet nawybredniejszych klientów. Polecam !
Elżbieta W.2020-01-05
Super
rating
Obraz świetnej jakości. Przesyłka bardzo szybka i dobrze zabezpieczona. Serdecznie polecam
cecylia m.2020-01-03
ok
rating
Bardzo profesjonalna szybka obsługa, przesyłka fachowo zapakowana. Rozważam kolejny zakup :)
jan n.2020-01-02
100% polecam
rating
Obraz bardzo dobrej jakości, profesjonalizm obsugi na każdym etapie transakcji. Polecam gorąco.
Elżbieta Ś.2019-12-31
polecam
rating
Zamówiona personalizacja obrazu bardzo ładnie prezentuje się na ścianie, usługa personalizacji świetna sprawa, klient sam projektuje co chce otrzymać. Polecam sklep:)
Łukasz S.2019-12-30
Super sklep!
rating
Bardzo dobra jakość i nasycenie kolorów. Polecam
Paweł P.2019-12-29
polecam
rating

Zamówiony towar był prezentem ślubnym i zarówno obdarowani jak i ja sam zachwycony byłem efektem końcowym. Przesyłka została również bardzo dobrze przygotowana i zabezpieczona do wysyłki! Zakup na 6! :)

Mariusz P.2019-12-28
Super sklep!
rating
Gatunek super. Na ścianie wygląda elegancko i efektownie. Szybka realizacja i wysyłka. Polecam.
EWELINA P.2019-12-23
polecam
rating
Wydruk piękny, materiał bardzo porządny, szybka realizacja, profesjonalnie zabezpieczona przesyłka POLECAM.... Na pewno wrócę
2019-12-22
Ekstra
rating
Bardzo polecam personalizacje. Wysoka jakość. Szybka wysyłka.
2019-12-21
polecam
rating

BŁYSKAWICZNA REALIZACJA ZAMÓWIENIA. Nie sądziłam, że w tak gorącym okresie przedświątecznym obraz otrzymam na drugi dzień. Bardzo ładny, świetnie wygląda w salonie. Dobra jakość, dobra cen, polecam :)

Mirela S.2019-12-20
100% OK
rating
Zdjęcia poglądowe nie oddają prawdziwego piękna personalizacji, efekt niesamowity. Robi wrażenie
Katarzyna S.2019-12-18
Jak najbardziej polecam
rating
Profesjonalna realizacja zamówienia, zamówienie jakościowo bardzo dobre.
2019-12-17
Digitaldruk - Średnia ocena 9.7/10 - Liczba opinii 1425