Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive 100% (1347 opinii)
Średnia ocena 9.6/10 neutral 0% (0 opinii)
Liczba opinii 1347 negative 0% (0 opinii)

Wszystko super
rating
Super szybka dostawa,plakat w antyramie dobrej jakości, polecam.
2019-09-17
Serdecznie polecam
rating
Bardzo szybka i profesjonalna usługa. Zamawiam tylko u nich.
Katarzyna Z.2019-09-14
REWELACJA
rating
Bardzo dobra jakość i nasycenie kolorów.Polecam
Małgorzata T.2019-09-13
Solidna firma
rating
Super plakat w ramce - wszystko zgodne ze zleceniem. Szybka wysyłka, polecam!
Emilia C.2019-09-11
Najwyższa ocena
rating
Zamówiony towar był prezentem ślubnym i zarówno obdarowani jak i ja sama zachwycona byłam efektem końcowym. Przesyłka została również bardzo dobrze przygotowana i zabezpieczona do wysyłki! Zakup na 6! :)
2019-09-10
oczywiście polecam
rating
Wydruk piękny, materiał bardzo porządny, szybka realizacja, profesjonalnie zabezpieczona przesyłka POLECAM.... Na pewno wrócę
Ludomir J.2019-09-07
POLECM
rating
Bardzo polecam wszystkie personalizacje. Wysoka jakość. Szybka wysyłka.
2019-09-04
10!
rating
Obrazy na płótnie bardzo ładne, świetnie wyglądają w salonie. Dobra jakość, dobra cena polecam :)
Katarzyna W.2019-09-03
Super
rating
Bardzo wysoka jakość zdjęć, pięknie wykonane ramy
Grażyna A.2019-09-01
Solidna firma
rating
Wszystko przebiegło w porządku. Dobry kontakt mailowy. Polecam. Bardzo dobrze zapakowany towar, w pełni zgodny z zamówieniem.
Urszula S.2019-08-30
ok
rating
Szybciutko,sprawnie ,żywe kolory .Wielka pochwała !
marian w.2019-08-29
Najwyższa ocena
rating
Zamówienie bardzo szybko zrealizowane, cena również konkurencyjna, duży wybór wzorów. Gorąco polecam
Tomasz W.2019-08-28
świetna transakcja
rating
Jestem zadowolona z obsługi zamówienia oraz z samego zakupionego towaru.
Emilia S.2019-08-27
oczywiście polecam
rating
Obrazy są piękne. Super cena i szybka realizacja. Tak trzymać
Krystian S.2019-08-24
Jak najbardziej OK
rating
Obraz śliczny, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Szczerze polecam
Emilia M.2019-08-24
POLECAM WSZYSTKIM
rating
Zamówienie zrealizowane i dostarczone w błyskawicznym tempie, wszystko w jak najlepszym porządku. Wszystko zgodnie z zamówieniem
Magdalena K.2019-08-23
Jestem zadowolona
rating
Obraz odpowiadał temu, który oglądałam na stronie, staranne wykończenie, szybka dostawa. Polecam
Beata S.2019-08-22
Transakcja OK
rating
Dobra cena, super jakość i szybka wysyłka. Polecam
Justyna C.2019-08-21
Świetny zakup
rating
Bardzo szybka realizacja zamówienia, wysokiej klasy jakość. Polecam w 100 %
Małgorzata D.2019-08-19
W 100% polecam
rating
Polecam. Dostawa terminowa. Pięknie zapakowane. Obrazy bardzo ładne, spełniły moje oczekiwania
Damian K.2019-08-16
Digitaldruk - Średnia ocena 9.6/10 - Liczba opinii 1347