Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive 100% (1232 opinii)
Średnia ocena 9.6/10 neutral 0% (0 opinii)
Liczba opinii 1232 negative 0% (0 opinii)

polecam
rating
Wydruk bardzo dobrej jakości , dobrze zabezpieczona przesyłka . Polecam serdecznie
Łukasz G.2019-03-19
Super sklep!
rating
Polecam. Super jakość, sprawny kontakt, szybka wysyłka. 100% satysfakcji.
Zyta F.2019-03-18
polecam
rating
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Jakość obrazu idealna, opakowanie i przesyłka bez zastrzeżeń.
JOANNA D.2019-03-17
Ekstra
rating
super, wszystko się zgadza, czas przesyłki rewelacyjny, polecam
2019-03-16
polecam
rating
Super, świetna jakość produktów, ale też doskonała obsługa. Nie znajduję minusów :)
Jacek P.2019-03-15
polecam
rating
Bardzo szybka realizacja, towar zgodny z opisem, bardzo dobra jakość. Polecam
AGATA D.2019-03-14
Polecam !!!
rating
Obraz bardzo ładny, staranne wykonanie. Olbrzymi wybór produktów. Szybka dostawa. Polecam serdecznie.
Joanna J.2019-03-12
ok
rating
Bardzo dobra jakość, szybka realizacja. Polecam!
elzbieta l.2019-03-11
polecam
rating
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko. Towar dobrze opanowany. Sprzedawca godny polecenia
Izabella D.2019-03-10
Jestem zadowolona
rating
Bardzo dobra jakość obrazu. Polecam.
Piotr B.2019-03-09
świetna transakcja
rating
Super jakość, szybka przesyłka, profeska pod każdym względem ;) Polecam
Zdzisława M.2019-03-07
Super sklep
rating
Polecam, wszystko zgodnie z umową i w terminie.
Elżbieta K.2019-03-05
Polecam digitaldruk
rating
Polecam. Obraz jest świetny, bardzo żywe kolory. Szybka realizacja zamówienia.
Łukasz H.2019-03-04
Ekstra
rating
Jestem niezmiernie zadowolona z realizacji zamówienia. Obrazy pięknie wydrukowane i oprawione. Będą stanowiły idealne wypełnienie mojego odremontowanego pokoju.
Krystyna P.2019-03-03
100% OK
rating
Obraz który kupiłam podziwiają nie tylko moje dzieci ale także wszyscy odwiedzający nas goście. Piekne żywe kolory. Cała transakcja przebiegła bardzo rzetelnie.
Katarzyna N.2019-02-28
Jak najbardziej polecam
rating
Zamówienie zrealizowane szybko. Obraz fantastyczny i w dodatku w super cenie. Polecam bardzo :)
Arleta K.2019-02-28
Serdecznie polecam
rating
Obrazy sliczne, jakosc jest bardzo dobra, przesylka zapakowana profesjonalnie dostawa blyskawiczna polecam .
Katarzyna K.2019-02-26
Solidna firma
rating
Reprodukcje b. ładne. Solidnie zapakowane. Szybka dostawa.
Jakub P.2019-02-25
ok
rating
Dobra jakość, dobry kontakt, dostawa przyszła szybciej niż zapowiadano. POLECAM z czystym sumieniem :)
2019-02-22
Najwyższa ocena
rating
Szybko sprawnie i zgodnie z oczekiwaniem. Solidna firma. Polecam
Alicja P.2019-02-21
Digitaldruk - Średnia ocena 9.6/10 - Liczba opinii 1232