Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive100%(1118 opinii)
Średnia ocena 9.3/10neutral0%(0 opinii)
Liczba opinii 1118negative0%(0 opinii)

polecam
rating

Jakość obrazu bardzo dobra, realizacja szybsza niż wcześniej zakładano.

2018-09-25
Jestem zadowolona
rating

Polecam! szybko (przesyłka była wcześniej niż planowo), sprawnie, bez zarzutów :)

Martyna L.2018-09-22
świetna transakcja
rating

Jestem bardzo zadowolony, obraz dokładnie taki jak zamawiałem a wysyłka bardzo miłym zaskoczeniem, dużo szybciej niż planowane. Już planuję kolejne zakupy!!!

2018-09-21
Super sklep
rating

Dziękujemy. Obraz tak piękny że chciała go zabrać Teściowa :)

Alina K.2018-09-19
Polecam digitaldruk
rating

Bardzo szybka realizacja zamówienia, piękne kolory

Jarosław K.2018-09-18
Ekstra
rating

Pełen profesjonalizm i szybka realizacja zamówienia. Same plusy.

2018-09-16
polecam
rating

Jestem bardzo zadowolony, wszystkie życzenia "dodatkowe" zostały spełnione ;) , bardzo dobry kontakt, szybka realizacja czegóż chcieć więcej :)

Marcin B.2018-09-15
100% OK
rating

Zaskoczona byłam, że przesyłka przyszła tak szybko:-) Naprawdę cena warta zakupu. Polecam wszystkim, którzy w pierwszej kolejności cenią sobie wysoką jakość produktu :-)

Dagmara P.2018-09-13
Jak najbardziej polecam
rating

Szybko, sprawnie, towar doskonałej jakości. Będziemy klientami ponownie i polecamy innym.

MARZENA L.2018-09-10
Wszystko super
rating

To moje drugie już zamówienie, wrócę tu jeszcze, polecam innym!!!

Agata b.2018-09-09
Serdecznie polecam
rating

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, obraz swietnie zabezpieczona do wysyłki. Polecam! Cały projekt świetnie wyglada na ścianie!

Zofia N.2018-09-06
Solidna firma
rating

To moj kolejny zakup. Jakosc swietna, rzetelna realizacja. Polecam!!!

Adrian G.2018-09-05
ok
rating
Szybka realizacja świetna jakość, serdecznie polecam
Anna G.2018-09-02
Najwyższa ocena
rating
Jakość zakupioengo towaru u Państwa, jest idealna - rewelacyjna. Szybkośc realizacji i samej dostawy także oceniam najwyzej. Kontakt z kilentem WZOROWY
Katarzyna H.2018-08-31
świetna transakcja
rating

Super firma,szybka obsługa i wysyłka. Towar w 100% według opisu jestem bardzo zadowolona

Wanda Ś.2018-08-30
oczywiście polecam
rating
Jestem bardzo zadowolona ,profesjonalna obsługa ,polecam.
Adriana O.2018-08-28
Jak najbardziej OK
rating
Pełen profesjonalizm, szybka realizacja. naprawdę warto z nimi współpracować!
Marta A.2018-08-25
POLECAM WSZYSTKIM
rating
usługi państwa firmy są na wysokim poziomie, szybka dostawa, dobra strona internetowa, naprawdę godne polecenia!
Bożena W.2018-08-24
Jestem zadowolona
rating
Polecam !!!. Obraz super. Szybka dostawa. Same plusy.
Anna T.2018-08-23
Transakcja OK
rating
Zamówiony towar okazał się strzałem w dziesiątkę. Idealnie pasuje do wnętrza mojego domu. Bardzo dobra jakość towaru.
Mirosław R.2018-08-21
Digitaldruk - Średnia ocena 9.3/10 - Liczba opinii 1118