Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive 100% (1309 opinii)
Średnia ocena 9.6/10 neutral 0% (0 opinii)
Liczba opinii 1309 negative 0% (0 opinii)

Serdecznie polecam
rating
Plakaty bardzo ładne, solidnie opakowane. Polecam.
Agnieszka C.2019-07-15
REWELACJA
rating
Witam. Właśnie wczoraj otrzymałam obraz. Jestem zachwycona, jest cudny. Zawieszony w sypialni. Uspokaja jak się na niego patrzy. Polecam serdecznie
Małgorzata K.2019-07-14
Solidna firma
rating

Wszystko w jak najlepszym porządku. Błyskawiczna wysyłka, plakat na najwyższym poziomie. Duuuuzy plus

Natalia T.2019-07-12
Najwyższa ocena
rating
Polecam gorąco, wszystko sprawnie, plakat w ramie super, bardzo dobra obsługa klienta
Urszula K.2019-07-10
świetna transakcja
rating
Serdecznie dziękuję, obraz jest wspaniały. Bardzo dobra jakość,szybka przesyłka.Polecam!
2019-07-08
oczywiście polecam
rating
Bardzo dziękuje za szybką przesyłkę. Produkt zgodny z oczekiwaniami. kto wie, czy w najbliższym czasie dokonam kolejnego zakupu. Polecam wszystkim!!!
Halina S.2019-07-07
POLECM
rating

Firma godna polecenia. Kolejny raz łatwo złożyłam zamówienie, które szybko i sprawnie mi doręczono. Zamówienie zrealizowano bez zarzutu. Naprawdę warto zrobić tu zakupy.

Monika M.2019-07-04
10!
rating
Dziękujemy za szybką przesyłkę. Plakat w antyramie zgodny z zamówieniem i oczekiwaniem. Polecam!!!
2019-07-02
Super
rating
Obraz bardzo ładnie się prezentuje, dodaje pomieszczeniu inności
Paulina W.2019-07-01
Serdecznie polecam
rating
Wszystko w jak najlepszym porządku, obraz super,profesjonalnie zapakowany,polecam
Dorota K.2019-06-30
Solidna firma
rating
Super plakaty. bardzo dobra jakość, piękne kolory. Polecam
Weronika Ł.2019-06-29
ok
rating
Uwielbiam wasze projekty, wydruki są świetnej jakości. Polecam każdemu.
Sylwia P.2019-06-27
Najwyższa ocena
rating
Przesylka dotarla w doskonalym stanie, profesjonalnie zapakowana. Piekny plakat na doskonalym papierze
Małgorzata C.2019-06-26
świetna transakcja
rating
Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, plakat w ramce super, zgodnie z moim wyobrażeniem. Polecam!
Anna K.2019-06-24
oczywiście polecam
rating
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Szybka realizacja, dobre zabezpieczenie do transportu, jakość bardzo dobra
Karolina S.2019-06-23
Jak najbardziej OK
rating
Miła obsługa. Przesyłka starannie zabezpieczona do transportu, szybka dostawa. Towar bardzo dobrej jakości. Niewiele jest tak solidnych Firm, dlatego polecam ją zainteresowanym.
Paulina N.2019-06-22
POLECAM WSZYSTKIM
rating
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, bardzo dobrze i szybko zrealizowane. Pięknie wygląda na ścianie :)
Artur S.2019-06-20
Jestem zadowolona
rating
Kolejne zamówienie i kolejna radość i zachwyt z otrzymanego towaru. Jakość na 10, realizacja zamówienia bardzo szybka - również 10 i przesyłka ekspresowa. Polecam z czystym sumieniem. Myślę, że to nie było n apewno moje ostatnie zamówienie.
Beata K.2019-06-19
Transakcja OK
rating
Polecam! Piękne wykonanie, szybka dostawa, porządne opakowanie na czas transportu (naprawdę!) oraz przejrzysta i konkretna informacja o statusie realizacji drogą mailową.
Agnieszka Z.2019-06-17
Świetny zakup
rating
Sklep ma bardzo szeroką ofertę. Poza tym realizacja zamówienia jest szybka i na każdym etapie mamy informację z jej przebiegu.
Katarzyna N.2019-06-14
Digitaldruk - Średnia ocena 9.6/10 - Liczba opinii 1309