Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive100%(1033 opinii)
Średnia ocena 9.3/10neutral0%(0 opinii)
Liczba opinii 1033negative0%(0 opinii)

100% OK
rating
Wspaniała jakość, szybka dostawa. Nic mi więcej nie potrzeba do szczęścia.
Anna Z.2018-04-18
Jak najbardziej polecam
rating
Transakcja wzorowa!!! Dobry kontakt, obraz świetnej jakości, szybka realizacja zamówienia.
Radoslaw D.2018-04-15
Wszystko super
rating
Jestem bardzo zadowolony z dokonanego zakupu. Gorąco polecam
Damian B.2018-04-15
Serdecznie polecam
rating
Szybka i profesjonalna obsługa klienta!Zamawiany towar bardzo fajnie wykonany i w szybkim czasie dostarczony!Pozdawiam!
Tomasz A.2018-04-14
REWELACJA
rating
Usługę wykonano zgodnie z obiecanym terminem. Jakość doskonała. Obraz zapakowany w sposób chroniący przed wilgocią. Kontakt telefoniczny bez zarzutu. Gorąco polecam!!
2018-04-11
Solidna firma
rating
Świetna jakość, miła i profesjonalna obsługa, polecam!
Boguslwa J.2018-04-09
Najwyższa ocena
rating
Jestem bardzo zadowolona. Obraz w 100% jak na zdjęciu,rewelacja. Gorąco polecam!!!
Katarzyna N.2018-04-07
świetna transakcja
rating
Bardzo duży wybór, dobry kontakt telefoniczny i mailowy, obraz – piekny. Termin realizacji zgodny z podanym na stronie. Polecam wszystkim zakupy tutaj!
Magdalena K.2018-04-07
oczywiście polecam
rating
Dziękuję ślicznie za niesamowity obraz. Świetny stosunek jakości do ceny. Bardzo polecam.
Elżbieta Ł.2018-04-06
10!
rating
Miła i szybka obsługa. Towar bardzo dobrej jakości. Tak trzymać!!!
Katarzyna R.2018-04-02
Super
rating
Ogromny wybór pieknych zdjęć, bardzo dobra jakość, dobry kontakt z klientem, dotrzymany termin dostawy, no i najważniejsze zamówiony obraaz pięknie prezentuje sie w mojej kuchni.
Magdalena B.2018-04-01
Polecam firmę
rating
Bardzo profesjonalnie wykonany projekt. Żywe kolory, świetny kontrast. Niesamowicie prezentuje się na ścianie. Zapewne jeszcze tu wrócę :)
Małgorzata T.2018-03-30
Super
rating
Piękny obraz, wykonanie przepiękne i profesjonalne, kontakt bardzo miły, dostawa bardzo szybka. Dziękuję bardzo
Kamila C.2018-03-30
polecam
rating
Serdecznie polecam. Produkty są piękne i identyczne z tymi przedstawionymi na stronie.
Beata P.2018-03-28
Polecam !!!
rating
Świetna jakość produktów .Pełen profesjonalizm.
Andrzej P.2018-03-27
ok
rating
Przesyłka doszła w terminie.Obrazy świetne, kolorystyka piekna. Polecam Was znajomym.
Artur O.2018-03-27
polecam
rating
Jestesmy bardzo zadowoleni , przesylka dotarla szybko , pelen profesjonalizm Polecamy wszystkim.
Zbigniew S.2018-03-26
Jestem zadowolony
rating

Zakup bezproblemowy, przesyłka w idealnym stanie dotarła o czasie, jakość produktu jak na zdjęciu, a nawet lepsza. Polecam!

Mieczysław T.2018-03-25
świetna transakcja
rating
Transakcja bez problemu. Szybka dostawa. Jakość produktu jak w ofercie. Polecam!
Ewa P.2018-03-23
Super sklep
rating

Jestem bardzo zadowolony, jakość bardzo dobra.

Bartosz K.2018-03-21
Digitaldruk - Średnia ocena 9.3/10 - Liczba opinii 1033