Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive100%(1191 opinii)
Średnia ocena 9.6/10neutral0%(0 opinii)
Liczba opinii 1191negative0%(0 opinii)

100% OK
rating

Wykonanie zgodne z oczekiwaniami, szybka i sprawna przesyłka. Polecam

KATARZYNA G.2019-01-20
Jak najbardziej polecam
rating

Bardzo szybko i sprawnie. Wszystkie niezbędne informacje na bieżąco. Piękny wzór i doskonała jakość.

Marzena P.2019-01-19
Wszystko super
rating
Towar zgodny z moimi oczekiwaniami, Jakość wykonania obrazów bardzo dobra. Dostawa zgodnie z podanym w zamówieniu terminem. Co ważne, przesyłka bardzo porządnie i solidnie zapakowana. Polecam.
Bożena K.2019-01-18
Serdecznie polecam
rating

Bardzo szybka realizacja zamówienia i pełny profesjonalizm. Dziękuję

tomasz r.2019-01-15
REWELACJA
rating

Jakość obrazu świetna....sposób zabezpieczenia przy dostawie perfekcyjny... Polecam:)

2019-01-13
Solidna firma
rating
Obraz bardzo dobrej jakości, towar super zapakowany do transportu. Błyskawiczny termin realizacji.
ANNA K.2019-01-10
Najwyższa ocena
rating
Obraz który kupiłam zachwyca. Przepięknie wygląda w miętowo-lawendowej sypialni. Dostawa zgodnie z informacja o terminie. Polecam firmę
Anna K.2019-01-09
świetna transakcja
rating
Zamówiony towar doszedł bardzo szybko. Odpowiednio zabezpieczony. Dokładnie taki jak na zamówieniu. Jestem bardzo zadowolona.
Magdalena K.2019-01-08
oczywiście polecam
rating
Obraz doskonały. Szybka dostawa. Polecam
Marek M.2019-01-06
POLECM
rating
Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja.
2019-01-04
10!
rating
Szybko sprawnie i zgodnie z oczekiwaniem. Solidna firma. Polecam
Halina K.2019-01-03
Super
rating

Pomimo, ze obraz zamawiałam parę dni przed swiętami, dotarł szybko bez zadnych opoźnień. Produkt zgodny z opisem i oczekiwaniami. Bardzo profesjonalna firma. Polecam

Elżbieta S.2019-01-01
Świetny zakup
rating
Solidność i profesjonalizm. Gorąco polecam!
2018-12-31
Super
rating
Jestem bardzo zadowolona. Polecam zakupy
Małgorzata T.2018-12-31
ok
rating
Naprawdę polecam.Wszystko bez zarzutu.Dziękuję za piękny obraz
Waldemar p.2018-12-30
100% polecam
rating
BARDZO SZYBKA DOSTAWA ZAMÓWIONEGO TOWARU - I TO SIĘ CHWALI
Klaudia M.2018-12-28
polecam
rating
Towar zgodny z opisem oraz bardzo dobrze zabezpieczony.
2018-12-27
Super sklep!
rating
Sprawnie, szybko i w dobrym gatunku. Polecam.
Agata K.2018-12-23
polecam
rating
Obrazy śliczne, szybka wysyłka ,jestem zadowolona
Krystyna D.2018-12-22
Ekstra
rating
Mój dom wypiękniał dzięki Państwa projektom i wzorom .Sprawiają radość i motywują do kolejnych pomysłów. Piekne wykonanie i sympatyczny kontakt emailowy,świetna obsługa. Dziękuję i pozdrawiam .
2018-12-21
Digitaldruk - Średnia ocena 9.6/10 - Liczba opinii 1191