Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive100%(1384 opinii)
Średnia ocena 9.6/10neutral0%(0 opinii)
Liczba opinii 1384negative0%(0 opinii)

Jak najbardziej polecam
rating
Zamówienie bardzo szybko zrealizowane, cena również konkurencyjna, duży wybór wzorów. Gorąco polecam
krzysztof ł.2019-11-12
Wszystko super
rating
Dziękujemy za szybką przesyłkę. Plakat w ramie zgodny z zamówieniem i oczekiwaniem
2019-11-11
Serdecznie polecam
rating
Obrazy są piękne. Super cena i szybka realizacja. Tak trzymać
2019-11-10
REWELACJA
rating
Obraz śliczny, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Szczerze polecam
Katarzyna M.2019-11-09
Solidna firma
rating
Plakaty bardzo ładne, solidnie opakowane. Polecam.
Aleksandra B.2019-11-07
Najwyższa ocena
rating

Obraz odpowiadał temu, który oglądałem na stronie, staranne wykończenie, szybka dostawa. Polecam

Karol P.2019-11-06
świetna transakcja
rating
Dobra cena, super jakość i szybka wysyłka. Polecam
Iwona W.2019-11-04
oczywiście polecam
rating
Bardzo rzetelne wykonanie zgodne z zamówieniem.
2019-11-03
POLECM
rating
Firma godna polecenia. Kolejny raz łatwo złożyłem zamówienie, które szybko i sprawnie mi doręczono. Zamówienie zrealizowano bez zarzutu. Naprawdę warto zrobić tu zakupy.
Henryk R.2019-11-01
10!
rating
Polecam. Dostawa terminowa. Pięknie zapakowane. Obrazy bardzo ładne, spełniły moje oczekiwania
Michał J.2019-10-30
Super
rating

Obraz jest super, jestem bardzo zadowolony.

Piotr B.2019-10-29
Solidna firma
rating
Jestem w pełni zadowolona, przesyłka profesjonalnie zapakowana, dotarła nieuszkodzona, zamówienie bardzo dobrze wykonane. Polecam.
AGNIESZKA K.2019-10-27
ok
rating
Wspaniała obsługa, szybka realizacja. Polecam serdecznie i na pewno jeszcze skorzystam z oferty tym bardziej ze są świetne ceny
Jolanta S.2019-10-26
Najwyższa ocena
rating
Polecam. Bardzo dobra jakość i intensywność kolorów.
2019-10-25
świetna transakcja
rating
Plakaty wydrukowane na pięknym papierze, profesjonalnie. Dobrze zabezpieczone do wysłania.Jestem bardzo zadowolona, polecam
Ewelina G.2019-10-23
oczywiście polecam
rating
Świetna jakość. Szybka realizacja. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam!
Anna K.2019-10-21
Jak najbardziej OK
rating
Czas realizacji bardzo szybki..jest to mój kolejny zakup w sklepie i zawsze w innej formie,tym razem duży obraz, dobra robota
Monika T.2019-10-19
POLECAM WSZYSTKIM
rating
Jestem zadowolona,wszystko jak w opisie,przesyłka idealnie. Polecam .
Kinga G.2019-10-18
Transakcja OK
rating

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Po raz kolejny jestem bardzo zadowolony. Szczerze polecam!

Krzysztof D.2019-10-14
W 100% polecam
rating

Obsługa klienta wzorowa. Ceny bardzo dobre. Z wielką przyjemnością polecam

Tomasz P.2019-10-11
Digitaldruk - Średnia ocena 9.6/10 - Liczba opinii 1384