Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive 100% (1329 opinii)
Średnia ocena 9.6/10 neutral 0% (0 opinii)
Liczba opinii 1329 negative 0% (0 opinii)

Idealnie przeprowadzone zamówienie
rating
Szybka i rzetelna obsługa, wszystko w najlepszym porządku. Polecam.
Małgorzata M.2013-04-20
OK
rating
Jak najbardziej polecam !!! Wszystko O.K. towar profesjonalnie zapakowany wykonany perfekcyjnie i jak najlepszej jakości. Brak mi jakichkolwiek argumentów do niezadowolenia
Elzbieta d.2013-04-16
Firma godna uwagi
rating
Wszystko OK, jakość produktów na 6,obsługa miła, kompetentna i na wysokim poziomie!
Alicja K.2013-04-16
Sklep godny zaufania
rating
Jakość obrazu, kontakt, przesyłka bez zarzutu.
2013-04-14
Idealnie przeprowadzone zamówienie
rating
Wszystko naprawdę super! Profesjonalna obsługa, szybki czas realizacji, obraz super jakości!
Łukasz W.2013-04-14
Zakupy w pełni wzorowe
rating

Obrazy są dokładnie takie, jakich się spodziewałam- kolorowe i świetne jakościowo. Bardzo kompetentna obsługa i miły kontakt. Serdecznie polecam!

Dorota S.2013-04-13
Jak najbardziej OK
rating
Polecam, obraz bardzo mi się podoba, natychmiastowa realizacja, przesyłka świetnie zabezpieczona
Grażyna Z.2013-04-13
Po raz kolejny 100% pozytyw
rating
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zamówienie otrzymałam szybko i w nienaruszonym stanie. Ogólna ocena 5+
Danuta W.2013-04-13
Znowu wystawiam pozytywną ocenę
rating
Obraz zgodny z zamówieniem i bardzo ładny, ogromny plus za kontakt
Justyna G.2013-04-13
Firma godna polecenia
rating
Transakcja wzorowa!!! Dobry kontakt, obrazy świetnej jakości, szybka realizacja zamówienia.
Elżbieta D.2013-04-10
Idealna transakcja
rating

Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu. Gorąco polecam sklep

Magdalena P.2013-04-10
Nie wahaj się przed zakupem – jest super
rating
Szybka i profesjonalna obsługa klienta!Zamawiany towar bardzo fajnie wykonany i w szybkim czasie dostarczony!Pozdawiam!
Bożena A.2013-04-04
Doskonała obsługa
rating
Bardzo duży wybór, dobry kontakt telefoniczny i mailowy, obraz zgodny ze zdjęciem na stronie. Termin realizacji zgodny z podanym na stronie. Polecam wszystkim zakupy tutaj!
Aneta Ż.2013-04-04
Satysfakcja gwarantowana
rating
Zamówiłem u Was obraz, który w rzeczywistości jest wspaniały. Zamówienie doszło w dwa dni po przelewie pieniędzy. Byłem w szoku, że tak szybko. Jestem zadowolony z zakupu i obsługi.
Wioletta R.2013-04-02
Polecam wszystkim szczerze
rating
Dostałam piękny obraz, zdjęcie jeszcze ładniej wygląda niż na stronie
Michał K.2013-04-02
Całkowite zadowolenie
rating
Miła i szybka obsługa. Towar bardzo dobrej jakości. Tak trzymać!!!
Jolanta B.2013-03-24
To już kolejny zakup
rating
Ogromny wybór pieknych obrazów, bardzo dobra jakość wykonania, dobry kontakt z klientem, dotrzymany termin dostawy.
Agnieszka M.2013-03-24
Sklep godny zaufania
rating
Wspaniała jakość, piękne obrazy. Gorąco POLECAM!!!
Agnieszka M.2013-03-22
Oczywiście OK
rating
Dziękuję ślicznie za niesamowity obraz. Świetny stosunek jakości do ceny. Bardzo polecam.
Andrzej Z.2013-03-22
Ocena bardzo dobra
rating
jestem zadowolony z zakupionego obrazu, prezentuje się taj, jak chciałem pozdrawiam
beata d.2013-03-21
Digitaldruk - Średnia ocena 9.6/10 - Liczba opinii 1329
Pokazuje 1181 - 1200 z 0 elementów