Opinie klientów o sklepie Digitaldruk - Digitaldruk

Opinie klientów o Digitaldruk

Podsumowanie
positive100%(1399 opinii)
Średnia ocena 9.6/10neutral0%(0 opinii)
Liczba opinii 1399negative0%(0 opinii)

Nic dodać i nic ująć
rating
Jednym słowem-REWELACJA. Dziękuję.
Jolanta K.2013-09-04
Okej
rating
Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego obrazu. Wszystko odbyło się w jak najlepszym porządku, przesyłkę otrzymałam bardzo szybko i na bieżąco byłam informowana o przebiegu zamówienia.
Wioletta M.2013-09-04
Nie mam żadnych zastrzeżeń
rating

Obraz jest piękny o takim właśnie marzyłam.

Damian W.2013-09-01
Doskonała obsługa klienta
rating
Jestem zadowolona z jakości usług firmy Digitaldruk. Obraz jest bardzo ładny, wydrukowany na dobrej jakości materiale, a co do dostawy byłam na bieżąco informowana o stanie mojego zamówienia, które dotarło w umówionym terminie. Duży pozytyw.
Katarzyna K.2013-08-26
Profesjonalna obsługa
rating
SUPER. Sprawna, szybka i solidna obsługa Polecam
Aleksandra K.2013-08-20
Pełnia zadowolenia
rating
jestem w pełni zadowolona z efektu pracy jak również przebiegu transakcji.Z pewnością będę korzystać z usług firmy.Z czystym sumieniem polecam tym wszystkim,którym zależy na solidności,wysokiej jakości usług i krótkim czasie realizacji. ;)
Natalia s.2013-08-15
Mogę jedynie polecić
rating
Obsługa profesjonalna , towar taki jak sobie zamówiłem , bardzo dobra jakość produktów. Polecam wszystkim.
Barbara Z.2013-08-11
Zadowolenie w 100%
rating
Bardzo fajna usługa. Pełen profesjonalizm i szybka obsługa. Jestem bardzo zadowolony. Polecam.
Rafał K.2013-08-06
Perfekcyjna obsługa
rating
Obraz był bardzo dobrze zapakowany i szybko dostarczony.Jestem zadowolony z obsługi również telefonicznej.
Konrad C.2013-08-01
Sklep godny polecenia innym
rating
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Przesyłka solidnie zabezpieczona, dostarczona w terminie.Serdecznie polecam, pozdrawiam.
2013-07-27
POLECAM!
rating
POLECAM WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM,NAPRAWDĘ WSZYSTKO JEST O.K
Agnieszka S.2013-07-18
Zachęcam innych do zakupów
rating
Jakość produktu bardzo zadowalająca,obraz jak rzeczywisty. Jestem bardzo zadowolony
Anna K.2013-07-17
Polecam sprzedawcę
rating
Bardzo mila obsluga, profesjonalne podejscie
Magdalena M.2013-07-17
Oczywiście super
rating

Jestem bardzo zadowona z dokonanego zakupu ,wysokiej jakości obraz, oraz profesjonalnie przeprowadzonej transakcji

Katarzyna K.2013-07-16
Szczerze polecam
rating
Obraz jest bardzo dobrej jakości. Transport nastąpił w terminie, obraz przyszedł nieuszkodzony, bardzo dobrze zapakowany. Polecam.
Wojciech K.2013-07-15
Sklep zasługuje na polecenie innym
rating
Bardzo dobra obsługa, żadnych zastrzeżeń, obraz baaardzo dobrej jakości szczerze mówiąc nie spodziewałam się że będę aż tak zadowolona.!
BARBARA D.2013-07-14
Bardzo udana transakcja
rating
MOJE OCZEKIWANIA ZOSTAŁY SPEŁNIONE W 100%
Anna R.2013-07-12
Wszystko było super
rating
Bardzo duży wybór,wykonanie zgodne z zamówieniem,szybka dostawa,bardzo dobrze zapakowane,jestem zadowolona,polecam innym ten sklep.
Magdalena P.2013-07-06
Zamówienie przebiegło bezproblemowo
rating
Ok. Towar dokładnie taki sam jak widnieje na zdjęciu. Jestem zadowolona z zakupu. Pozdrawiam
Paweł W.2013-07-05
Najwyższy poziom obsługi
rating
Bardzo miła obsługa i szybka realizacja zamówienia! Zamówiony obraz jest bardzo dobrej jakości
Wiesława B.2013-07-05
Digitaldruk - Średnia ocena 9.6/10 - Liczba opinii 1399